Tárlatvezetés

Előzetes bejelentkezés alapján 10-től maximum 25 főig biztosítunk tárlatvezetést gyermek, felnőtt, illetve szakmai csoportok részére. 

Gyermekcsoportok bejelentkezése előtt kérjük, tájékozódjanak a játékos tárlatvezetési lehetőségekről a Gyermekfoglalkozások aloldalon, és töltsék le az oldal alján található mesét a múzeumlátogatás előkészítésére az óvodás, illetve az általános iskola első osztályos diákjai részére. 

Múzeumpedagógiai foglalkozásra délelőtti órákban, illetve egy adott napon, egy csoport fogadására van lehetőség. 

Szeretettel fogadjuk a megváltozott képességgel élő látogatókat is. Kérjük, az előzetes bejelentkezés során ezt szíveskedjenek jelezni, mivel az épület nem akadálymentes, így a kerekes székkel élők, valamint a mozgásukban akadályozott vendégeink emeleti kiállítótérbe történő feljuttatásában a X. kerületi tűzoltók segítségét kell kérnünk. 

Minden páros héten pénteken 9-10 óra között csendes óra a Tűzoltó Múzeumban. Ezt az időt azoknak a családoknak szánjuk, akik sajátos nevelési igényű gyermekükkel szívesen meglátogatnák a Múzeumot, de a gyermekük nehezen alkalmazkodik a zajos, zsúfolt környezethez. Az időpontra bejelentkezés szükséges. Autizmus spektrumzavarral élő gyermekek szülei igény esetén bejelentkezéskor elkérhetik az ajtót nyitó, és a múzeumba bevezető kollégánk fényképét is, hogy a gyermek egy nyugodt és már ismerős környezetbe érkezhessen.

Bejelentkezés és időpontfoglalás:

ghmbygbzhmrhz@xngirq.tbi.uh