Hírek


A februári Filmklub programja
2019. február 13. 08:32
A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Videócsoportjának 2018. évi munkája 2019. február 26-án 17 órakor a Filmklub programjában

              

 

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Videócsoportja közel 20 éve működik Budapesten. Létrejöttét az a társadalmi igény indokolta, amely a lakosság megváltozott médiafogyasztási szokása miatt jelent meg hazánkban már a XX. század végén.

A Videócsoport magyar médiában való széleskörű elismertségét is bizonyítja, hogy az újságírók és riporterek nemes egyszerűséggel csak „A Tűzkamerának” hívják őket. Ez a csapat, - akik mára már nélkülözhetetlenek a kárhelyszínről – nem csak a magyar katasztrófavédelem, a fővárosi tűzoltók munkájának tárgyilagos bemutatására törekszik, hanem az egyenruha mögötti embert is igyekszik megmutatni, természetesen a szervezet jó hírét is megtartva, erősítve.

Kisdi Máté tűzoltó főhadnagy, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a 2018-ban Budapesten történt, nagy médiaérdeklődésre okot adó eseményeken keresztül mutatja be ezt a különleges tűzoltó egységet.

Programunkra minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Vissza